top of page
Нелущенe зерно спельти, зрощене з покрівними плівковими оболонками
Зерно спельти лущене
Зерно спельти до і після лущення
Крупа зі спельти цільна
Крупа зі спельти, непотребуюча варіння. Залити окропом на 10 хвилин.
Крупа зі спельти, непотребуюча варіння. Залити окропом на 10 хвилин.
Крупа зі спельти подрібнена №2 (2.5 mm)
Крупа зі спельти подрібнена №3 (2 mm) - найбільш підходяща для щоденного раціону
Крупа зі спельти подрібнена №4 (1.5 mm)
Крупа зі спельти подрібнена №5 (1 мм) - каша з неї набагато смачніше за манну завдяки горіховому відтінку смаку і негомогенній структурі
Пластівці зі спельти Залити окропом на 5 хвилин.
bottom of page