top of page
White Fon_edited.jpg
fbe72971f65f9bee89e3a054059a7823619f291c.jpg
White Fon_edited.jpg
White Fon_edited.jpg

Нелущенe зерно спельти, зрощене з покрівними плівковими оболонками

Зерно спельти лущене

Зерно спельти до і після лущення

White Fon_edited.jpg
White Fon_edited.jpg
White Fon_edited.jpg
4. Spelt Grain Shelled Polished.jpg
4.1. Spelt groats not requiring cooking.jpg
4.2.1. Spelt groats shredded nr 1 3 mm.jpg
4.2.2. Spelt groats shredded nr 2 2.5 mm.jpg
White Fon_edited.jpg
White Fon_edited.jpg
White Fon_edited.jpg
4.2.3. Spelt groats shredded nr 3 2 mm.jpg
4.2.4. Spelt groats shredded nr 4 1.5 mm.jpg
4.2.5. Spelt groats shredded nr 5 1 mm.jpg
4.2.7 Spelt  flakes. Made of polished grain.jpg

Крупа зі спельти цільна

Крупа зі спельти, непотребуюча варіння. Залити окропом на 10 хвилин.

Крупа зі спельти, непотребуюча варіння. Залити окропом на 10 хвилин.

Крупа зі спельти подрібнена №2 (2.5 mm)

Крупа зі спельти подрібнена №3 (2 mm) - найбільш підходяща для щоденного раціону

Крупа зі спельти подрібнена №4 (1.5 mm)

Крупа зі спельти подрібнена №5 (1 мм) - каша з неї набагато смачніше за манну завдяки горіховому відтінку смаку і негомогенній структурі

Пластівці зі спельти Залити окропом на 5 хвилин.

bottom of page